Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (2024)

admin

0 Comments

Articles

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet!

861delar

  • Twitter
  • Pinterest

Jag är så exalterad över att dela med mig av vår DIY Pop Up Camper Makeover Reveal med dig! Vi gav vår lilla pop up camper en ljus och luftig ny look med mindre än 400 dollar. Kom och ta en titt!

Entligen, efter ett par veckors hårt arbete och bokstavligt talat svett, är vår Pop Up Camper Makeover klar! Vi tog denna 15 år gamla husbil från mörk och daterad till fräsch, ljus och luftig. Det här inlägget har alla de vackra bilderna av vår husbil efter vår 400 $ makeover … om du vill se mer detaljer om hur vi slu*tförde det, inklusive förnödenheter, se till att läsa vårt inlägg Camper Makeover Details här!

Först, här är en titt på hur vår husbil såg ut innan makeover:

Om du vill se fler före bilder av vår 2004 Forest River Rockwood Pop Up Camper, samt våra designplaner, besök mitt första husbilsinlägg här. Vi hade tur att det inte fanns några strukturella problem att ta itu med, vilket gjorde att denna makeover bara handlade om att lysa upp den och göra den till vår egen.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (2)

Här är hur vår Pop Up Camper ser ut nu!

Vår makeover av husbilen innefattade målning av skåp, läggning av nya golv, återställande av dynor och återställande av bänkskivor. Jag köpte också nya sängkläder, golvmattor, stränglampor och några söta dekorationer. Men huvudfokus för det här projektet var att ge benen ett nytt fräscht utseende och jag tror att vi gjorde just det!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (3)

DIY Pop Up Camper Makeover Tour!

Låt oss börja den här lilla rundturen i ena änden av husbilen och jobba oss fram till den andra änden. Den här änden av husbilen består av vår king size-säng, samt en matsalsbank (som också förvandlas till en enkelsäng)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (4)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (5)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (6)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (7)

Camper Cushion Reupholstery

De ljusa, nya, omklädda kuddarna fräschar verkligen upp detta utrymme! Jag var lite orolig för att använda ett så ljust tyg till kuddarna, men vi ville verkligen ha ett ljust och klart utrymme. Jag medger dock att budgeten spelade in även i det här fallet. Jag sökte efter tyg för utomhusbruk och även om det fanns gott om tyg (i många mönster som jag inte gillade) så är tyg för utomhusbruk väldigt dyrt! Istället sökte jag i möbelavdelningen och hittade detta ljusblå sammetstyg med textur som är avsett för soffor, som dessutom råkade vara djupt rabatterat till 5 dollar per meter! Det är slitstarkt, men också lätt att rengöra. Faktum är att jag på vår första campingresa förra helgen rengjorde lite chili som ett av barnen hade spillt och det gick bort utan problem, så det är bra!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (8)

Jag använde mig av en NO-SEW-metod för att återskapa/omkläda kuddarna. Denna metod använder sig av träbaksidor och en häftpistol. Det var enkelt, ekonomiskt och perfekt för denna icke-sömmerska! Jag tycker att de blev jättefina. Om du vill se hur jag stoppade om kuddarna kan du läsa min NO-SEW handledning för stoppning av kuddar i husbilen här!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (9)

Bänkskivorna och borden

Vi ville återskapa bänkskivorna och borden i husbilen så att de skulle matcha de ljusa skåpen, så vi provade att använda kontaktpapper. Jag hade läst många många många många blogginlägg om människor som använder kontaktpapper för att täcka alla möjliga saker, inklusive bänkskivor i husbilen, så vi bestämde oss för att prova det. Jag älskar hur de ser ut, men de är inte hållbara. De kommer att fungera för tillfället, men vi kommer så småningom att prova något annat, som att antingen måla dem eller byta ut dem.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (10)

Nu går vi vidare… låt oss ta en titt på den andra sidan av husbilen… det här mittersta utrymmet består av ”köket” och ett annat bankettutrymme (som också förvandlas till en säng i två enkelsängar).

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (11)

Målning av skåp i husbilen

Den största effekten i vår husbil är definitivt de nymålade vita skåpen. Jag kan inte tro hur stor förändring den vita färgen gjorde… titta hur ljust allting är! När vi valde färgen hoppades vi faktiskt att den skulle vara lite mörkare grå, men jag älskar verkligen hur de blev. Vi såg till att använda en hållbar färg så att vi lätt kan rengöra repor och smuts som är en oundviklig del av campinglivet. Du kan läsa mer om HUR VI FÄRGADE VÅRA CAMPINGKAPAR i det här inlägget här!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (12)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (13)

Lilla detaljer

Det finns alltid många fler detaljer i en makeover som blir förbisedda tills man måste ta itu med dem. Saker som skåpbeslag, vinklar och vrår och små saker som behövde målas… saker som kylskåpet, ugnsgallret och brandsläckarhållaren. Vad man ska göra med gardiner, belysning och inredning. Så många saker! Du kan LÄSA MER OM DETALJERNA HÄR i vårt inlägg om detaljerna i vår ombyggnad av husbilen! Men som du kan se har vi hållit saker och ting ganska enkla men söta.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (14)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (15)

Golvbeläggningen

En av våra favoritdelar i vår ombyggnation av husbilen är tillägget av den nya golvbeläggningen! Vi valde att använda ett vinylgolv av lövträ som går att skala och klistra och som vi placerade direkt över vårt befintliga linoleum. Processen att lägga ner det var ganska omständlig, men det var värt allt arbete eftersom golvet ser fantastiskt ut mot de vita skåpen! Sedan avslu*tade jag det hela med några söta kastmattor för att värma upp det hela. Jag är förälskad. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM FLYTET.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (16)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (17)

Nu ska vi dekorera!

När alla de stora uppgifterna var gjorda återstod bara det riktigt roliga… inredningen! För en stor del av dekorationerna ”shoppade” jag runt om i mitt hem efter saker. Jag använde tallrikar och kuddar från min sommarterrass till husbilen… allt ljust och glatt för att matcha!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (18)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (19)

Jag köpte också några saker, som t.ex. snörljus och nya mattor till golvet, men jag spenderade egentligen inte så mycket. Vårt mål var att hålla utgifterna till ett minimum.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (20)

SÅ vackert.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (21)

Låt oss prata tajming och budget

Vi är bara så nöjda med hur allt blev! Hela makeoveren tog ungefär två veckor där vi gjorde vad vi kunde på vardagskvällar och helger. Och vi höll definitivt budgeten! Om du kommer ihåg att vi satte en makeover-budget på 1 000 dollar, men vi kom definitivt in under den på 374 dollar för alla renoveringsmaterial! Du kan läsa mer om vår budget i det här inlägget HÄR.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (22)

Vi lärde oss också en hel del under den här processen, bland annat några saker som vi inte skulle göra om, men på det stora hela är vi väldigt nöjda!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (23)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (24)

Vår DIY Pop Up Camper på natten

Jag ville visa er hur vår husbil ser ut på natten med lamp*rna tända och alla sängar ute…det är super mysigt.

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (25)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (26)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (27)

Nu finns det inget annat kvar att göra än att njuta av vår nya husbil! Vi har redan haft den ute på camping och vi har också planer på ytterligare ett par campingresor till hösten. SÅ spännande! Jag hoppas att du gillade min DIY Pop Up Camper Makeover och känner dig inspirerad att dekorera din husbil också!

PIN IT HERE!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (28)

Om du tog dig så här långt in i mitt väldigt långa avslöjande inlägg så tackar jag dig så mycket! Jag hoppas att du älskar vad du ser … men ännu viktigare, jag hoppas att du lämnar inspirerad att kanske ta itu med en liten trailer makeover av din egen, det är billigare och enklare än du kanske tror!

Alla mina Camper Makeover inlägg kan hittas här:

  • Vår $400 Pop Up Camper Makeover Detaljer
  • Hur man omklädsel Camper kuddar: A NO-SEW Method
  • Målning av skåp i husbilen
  • För (bilder och designidéer)

Vill du ha mer campinginspiration? Följ min campingtavla på Pinterest!

Happy Camping!

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (29)

Vår DIY Pop Up Camper Makeover: Avslöjandet! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5359

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.